Campus an der Dällt

The accent lighting of the building that emphasizes its shape is based on specially developed RGB lights integrated in recessed windows and in the floor. Different lighting scenarios are programmed and can draw attention to the campus with different versions depending on the occasion or event.

The benches that were especially designed for the space that rest only on a narrow base on the side pursue the same purpose. RGB lamps with special lenses that project long, coloured strips of light across the space are integrated here.


Project details  
Owner: Administration communale de Schuttrange, Luxembourg
Architect: Architecture + Aménagement Bertrand Schmit, Luxemburg &
iPlan by Marc Gubbini Architectes, Luxembourg
www.a-a.lu
www.gubbini.lu
Lighting (facade): FLASHAAR® Ingenieure GmbH, Bingen am Rhein
www.ingenieure.flashaar.com
Realisation: 2010
Product group: altalt